Ons Aanbod

Hoe kunnen wij helpen?

 

Sociale Media

Social media is niet meer weg te denken de dag van vandaag. Wij beheren social media pagina’s , werken een strategie uit & plaatsen gerichte advertenties.

 

Google

Wil je beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google? Met SEO (Search Engine Optimization) zorgen wij voor meer bekendheid en trekken nieuwe bezoekers naar je website.

 

Marketing

Met onze frisse kijk op online & offline marketing lossen wij al jouw uitdagingen op. Jij vertelt ons wat je wil bereiken, wij doen de rest. We worden blij van mooie campagnes maar nog meer van mooie resultaten !

 

Foto- & Videografie

Bedrijfsevenement, photoshoot op het werk of een privéfeest? Wij leggen de momenten vast die u wilt koesteren en bewaren.
Momenten die je graag nog eens wilt beleven, niet alleen in gedachten maar dankzij professionele, pakkende beelden.

 

Grafisch

Geen merkidentiteit is compleet zonder een indrukwekkend visitekaartje of elegant briefpapier. Het zijn deze verschillende elementen die binnen uw bedrijfsidentiteit zorgen voor herkenning, samenhang en harmonie. 

 

Webdesign

Jouw online bereik vergroten? Meer leads binnenhalen? Hogere conversie via online kanalen? Laat dat maar aan ons over. Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren professionele websites om jouw online doelen te bereiken.

Onze Klanten

“Zeer gedreven en gepassioneerd !”

Met behulp van foto’s en tekst maakt JP’s Marketing Agency leuke content die aanspreekt en in het oog springt! Zeer tevreden over deze samenwerking!

Johan Vermeulen

CEO, Vision security.

Zelf ook een project starten?